Казкове лікування в Клініці « MamaDentіst»

16/09/24

Разом з ]]>MamaDentіst]]>  продовжується співпраця по Проєкту «Право на здоров’я»!

До нас зателефонував Олександр Баришевський, тато-опікун з багатодітної родини, з проханням допомогти  пролікувати зубчики  його найменшій прийомної донечці, 8 - річній Ганнусі.  Дівчинка перебуває під опікою родини Баришевських досить недавно. На жаль, біологічні батьки абсолютно не переймались станом здоров’я дитини,  а гігієною порожнини рота тим більше. На огляд до стоматолога дитину ніхто не водив. І, звісно, в результаті,  виявилось, що більшість зубчиків в роті є пошкодженними та почали боліти.

Ми звернулися з  проханням допомогти  вирішити проблему до  Головного лікаря, завідуючої Клініки «MamaDentіst»,  Анни Іванівни.  Ознайомившись зі складним випадком Ганнусі,  пані Анна взялася допомогти нам особисто.  Лікування розпочалось в  минулу п’ятницю.

- Донька зустріла справжню  пані Зубну Фею! Це чудо! Я Не  вірив, що можливе таке дбайливе  відношення до дітей! Це казка!, - такими  першими враженнями поділився  з нами схвильований пан Олександр, одразу по закінченню першого прийому у Анни Іванівни.

Ганнуся вийшла від Лікаря радісною , задоволеною зі щирою посмішкою . Лікування буде продовжуватись.

Ми щиро дякуємо  Головному Лікарю Клініки  «MamaDentіst»,   Анні Іванівні Криловій за партнерство, за підтримку, за чуйність, за професіоналізм,  за  любов і казкове лікування, подароване маленьким пацієнтам з непростою долею.


Поділитися з друзями: